Glasvezel Lendelede

Glasvezel en Fiber-to-the-Home zijn beschikbaar voor grote delen van Lendelede!

Reserveer nu je huisaansluiting, en maak de overstap naar het snelste en meest betrouwbare internet van Vlaanderen.

Glasvezel komt naar Lendelede!
Glasvezel voor (bijna) iedereen in Lendelede!

Sluit je woning aan. Gemakkelijk.

Het glasvezelaansluitpunt van The Last Mile maakt je woning klaar voor de toekomst! Slechts €50 éénmalig, nu met gratis glasvezelaansluiting!

Status werken

Woensdag 28 augustus 2019

Tracé Molenstraat en Kortrijksestraat (tot Orsestraat) worden aan- en afgewerkt met hoogwerker. Een omleiding zal ingesteld worden, plaatselijk verkeer kan mogelijk zijn, maar de hoogwerker kan niet gepasseerd worden.

Woensdag 21 augustus 2019

Hoofdtracé Beiaardstraat, tussen Sentestraat en Winkelsestraat wordt afgewerkt met hoogwerker. Een omleiding zal ingesteld worden, plaatselijk verkeer kan mogelijk zijn, maar de hoogwerker kan niet gepasseerd worden.

Dinsdag 20 augustus 2019

Hoofdtracé Beiaardstraat, tussen Sentestraat en Winkelsestraat wordt afgewerkt met hoogwerker. Een omleiding zal ingesteld worden, plaatselijk verkeer kan mogelijk zijn, maar de hoogwerker kan niet gepasseerd worden.

Maandag 19 augustus 2019

Hoofdtracé Molenstraat en Kortrijksestraat worden aangelegd en afgewerkt met hoogwerker. Een omleiding zal ingesteld worden, plaatselijk verkeer kan mogelijk zijn, maar de hoogwerker kan niet gepasseerd worden.

Vrijdag 16 augustus 2019

Hoofdtracé Beiaardstraat, boven Winkelsestraat (tussen WInkelsestraat en Molenstraat) wordt aangelegd met hoogwerker. Een omleiding zal ingesteld worden, plaatselijk verkeer kan mogelijk zijn, maar de hoogwerker kan niet gepasseerd worden.

Woensdag 14 augustus 2019

Start vooraanleg glasvezel Lendelede.

Hoofdtracé Beiaardstraat, tussen Sentestraat en Winkelsestraat wordt aangelegd met hoogwerker.

Communicatie

Bewonersbrieven

In elke straat waar het huidige hoofdtracé wordt aangelegd werd in elke brievenbus een brief bezorgd met de melding van de werken en verkeershinder alsook informatie over glasvezel en haar toepassingen.

Download deze brieven hier:
* Beiaardstraat (tussen Sentestraat en Winkelsestraat)
* Beiaardstraat (tussen Winkelsestraat en Molenstraat)
* Molenstraat
* Kortrijksestraat (tussen Molenstraat en Orsestraat)


Odoo • Tekst en afbeelding